Ortopedia românească e mai săracă. A murit doctorul Mihai Horia Nicolae

Ortopedia românească e mai săracă. A murit doctorul Mihai Horia Nicolae
Ortopedia românească e mai săracă. A murit doctorul Mihai Horia Nicolae

Mihai Horia Nicolae, arhicunoscutul medic ortoped constănţean, ajuns la vârsta de 68 de ani, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Nicolae era medic specialist ortopedie-traumatologie, din anul 1985, la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală de la Eforie Sud.

Doctorul ortoped Mihai Horia Nicolae este absolvent al Facultăţii de Medicină din Bucureşti, promoţia 1978.

Spitalul Municipal Mangalia a postat un mesaj de condoleanţe: „Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunţă cu adânca tristeţe trecerea în nefiinţă a cunoscutului medic ortoped, Horia Mihai Nicolae. Dispariţia prematură a colegului nostru este un adevărat şoc pentru lumea medicală din judeţul Constanta şi mai ales pentru Ortopedia dobrogeana.

La spitalul municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulţi ani, timp in care a făcut efectiv minuni pentru pacienţii săi. În calitate de şef al Secţiei Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, îşi trata colegii şi pacienţii, deopotrivă, cu respect şi altruism. Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanţe şi regrete eterne familiei îndurerate! Odihnă veşnică în lumea celor drepţi, dragul nostru coleg!“

De-a lungul carierei profesionale, dr. Mihai Horia Nicolae a realizat peste 10.000 de operaţii. Cel mai mult se mândrea. însă, că a realizat prima endoproteză de şold în judeţul Constanţa, în 1987, intervenţie pe care o realiza foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud, potrivit Adevărul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a murit Mihai Horia Nicolae Mihai Horia Nicolae a murit Mihai Horia Nicolae deces
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes