Ovidiu Lipan Țăndărică, invitat duminică la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Ovidiu Lipan Țăndărică, invitat duminică la 40 de întrebări cu Denise Rifai. Sursa foto: Kanal D
Ovidiu Lipan Țăndărică, invitat duminică la 40 de întrebări cu Denise Rifai. Sursa foto: Kanal D

A fost supranumit în copilărie “Copilul teribil al tobelor”, iar talentul său a fost confirmat și peste ani, când a ajuns cel mai mare toboșar român. Un munte de talent, un artist total care continuă să își scrie povestea de succes, Ovidiu Lipan Țăndărică este invitatul ediției din această duminică, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D.

La doar 15 ani, Ovidiu Lipan Țăndărică devenea bateristul trupei de rock Roșu și Negru, la 22 de ani se alătura legendarei trupe Phoenix, odată cu înregistrarea albumului Cantafabule, iar împreună cu colegii de trupă, în anul 1977, fugea în Germania, întorcându-se în țară după Revoluția din ‘89. În anul 2000, Ovidiu Lipan Țăndărică s-a întors definitiv în România și a continuat proiectele muzicale cu trupa Phoenix, dar și cu Fanfara Zece prăjini, Stelu Enache, IRIS și Bosquito.

Ovidiu Lipan Țăndărică este divorțat și are un fiu, Alexander, iar în urmă cu doi ani, a devenit bunic.

“Este Ovidiu Lipan Țăndărică cel mai mare toboșar român?”, “Vă complexează că nu aveți Conservatorul?”, “Renaște trupa Phoenix la 60 de ani?”, “De ce v-a pus Nicu Covaci cuțitul la gât?”, “Ați cerut-o în căsătorie pe Corina Chiriac?”, “Cât ați căutat mormântul mamei?”, “Vă sperie ipostaza de bunic?”, “Iubiți scena mai mult ca viața?”, acestea sunt câteva dintre întrebările la care celebrul artist Ovidiu Lipan Țăndărică va trebui să răspundă, în cadrul interviului ce va fi difuzat duminica aceasta, de la ora 22:30, într-o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifai denise rifai ovidiu lipan tandarica
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes