Pacient cu coronavirus: Da, e ”naşpa”! Când se elibera un pat nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient

Un pacient cu coronavirus, care a fost internat 12 zile la Spitalul ”Victor Babeş” din Timişoara, a publicat un mesaj, pentru a le răspunde tuturor celor care nu cred: ”Da, e naşpa, iar spitalele sunt pline. Am fost zece în salon. Când se elibera un pat nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient”. Bărbatul povesteşte că mai multe zile a avut nevoie de oxigen şi abia s-a ridicat pe marginea patului.

Reprezentanţii Spitalului Victor Babeş din Timişoara au publicat, pe pagina oficială de Facebook, mesajul unui pacient care a stat 12 zile internat:

Dragi prieteni. Pentru cei care nu mai cred, vă spun eu, virusul există. Dacă ai noroc faci formă uşoară. Însă nu toţi avem acest noroc, eu am simţit-o pe pielea mea. Da, am fost pozitiv. Confirmat în 19.10.2020. Da, am fost internat 12 zile la Victor Babeş. A fost un adevărat coşmar, 12 zile de spitalizare plus 5 de izolare, în total 17 departe de fetele mele. Am trecut cu bine datorită medicilor extraordinari de la Victor Babeş, adevăraţi îngeri”, a scris bărbatul în mesaj.

Acesta a povestit că a fost întrebat de prieteni dacă e ”chiar aşa de naşpa”:

”Da! E naşpa, iar spitalele sunt pline. Am fost 10 în salon. Când se elibera un pat nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient. Am avut 4 zile grele, cu oxigen suplimentar. 4 zile în care cu greu m-am ridicat pe marginea patului. Dar am trecut cu bine datorită celor de la V.Babeş. Aveţi grijă de voi. Respectaţi regulile: Masca, dezinfectant, spălat pe mâini, distanţare”, a mai scris bărbatul.

Acesta explică şi că ”bolnavii Covid, cei care au trecut prin boală, nu au râie”.

Nu au Sida. Au avut o boală virală. Luată la magazin, la benzinărie sau pe stradă. Noi, cei care am avut sau avem covid nu ne-am îmbolnăvit la curvele de pe centură. Aveţi grijă de voi şi de sănătatea voastră”, a mai scris Gabi Szofran, fost pacient.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

oxigen covidpacient covidvictor babes timisoaravirusul exista
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes