Social

Pacientă internată cu COVID-19, găsită moartă într-o baie de spital

O femeie în vârstă de 55 de ani, suferind de o formă medie a COVID-19 şi internată în urmă cu cinci zile Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a fost găsită moartă în baia unităţii sanitare, având două plăgi înjunghiate. Într-un comunicat dat publicităţii, reprezentanţii Spitalului Judeţean Bistriţa susţin că a fost vorba despre sinucidere.

”Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineaţă la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. O pacientă în vârstă de 55 de ani, din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon”, informează unitatea sanitar într-un comunicat dat publciităţii sâmbătă.

Conform sursei citate, femeia, care avea două plăgi înjunghiate, a fost găsită de către infirmiere.

Pacienta a fost găsită în stare de inconştienţă la ora 04.10 de către infirmiere, care au anunţat personalul medical. Medicii au constatat absenţa funcţiilor vitale şi faptul că pacienta prezenta două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta şi una în hemitoracele stâng, în zona submamară, aplicând pansamente compresive şi iniţiind imediat manevrele de resuscitare, la care pacienta nu a răspuns, fiind declarat decesul la ora 5.00. A fost anunţată Poliţia, care a deschis o anchetă, şi Serviciul de Medicină Legală, care, în urma necropsiei, va stabili cauza decesului”, precizează comunicatul SJU Bistriţa.

Pacienta se afla în spital, la secţia Boli Infecţioase, din data de 23 noiembrie, ea prezentând o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2.

Conform medicilor, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării a fost „uşor ameliorată”, femeia fiind tratată cu antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice. Oficialii unităţii medicale precizează că nu au existat „indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Şefa de la Încasări Taxe și Impozite, din Primăria Sectorului 5, a sustras peste 41000 de lei

Daniela Arnăutu

Pînă la ce oră sunt deschise localurile din București? Anunțul oficial al Prefecturii

Gloria Pascu

Cartel Alfa, protest la Ministerul de Finanţe, pentru un salariu minim decent şi pensii echitabile

Daniela Arnăutu

Primarul Mihai Chirica, stropit cu iaurt, la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române: „Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc”

Daniela Arnăutu

La aniversarea Unirii Principatelor Române, acces gratuit muzeele în și casele memoriale din București

Daniela Arnăutu

Actrița Oana Pellea vrea centru de vaccinare în Catedrala Neamului

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »