Panică la Guvern: Secretarul general adjunct, diagnosticat cu COVID-19

Secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu anunţă într-o postare pe Facebook că a fost diagnosticat cu COVID-19.

”Vă anunţ pe această cale că începând de luni mă aflu în izolare. Am avut simptome uşoare de răceală şi am solicitat efectuarea unui test pentru COVID, care a ieşit pozitiv. Starea mea de sănătate este una bună, însă voi rămâne izolat. Am luat legătura cu toate persoanele cu care m-am aflat în proximitate şi am stat împreună mai mult de 15 minute, iar DSP a făcut ancheta epidemiologică”, a scris Barbu pe Facebook.

El precizează că, din fericire, colegii din Guvern – în afară de persoanele de la biroul său – nu se află în definiţia de caz pentru contacţi.

Potrivit unor infoemații din partid, Costel Barbu ar fi sărbătorit victoria din turul al doilea al alegerilor locale din comuna Balaci, unde candidatul PNL a câștigat alegerile. Victoria candidatului liberal a dus la obținerea unui număr egal de mandate de primar între PNL și PSD în județul Teleorman.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barbu coronavirus costel barbu covid costel barbu infectat secratarul general al guvernului infectat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes