Părăsirea localității cu DECLARAȚIA NOUĂ. În ce condiții putem pleca, în Starea de Alertă. Model declarație

Guvernul a dat publicităţii un nou model de declaraţie pentru părăsirea localităţii.

Cu aceastănouă Declarație pepropria răspundere vom putea ieşi din localitate pentru participarea la evenimente familiale, dar cu un număr limitat de persoane şi respectarea regulilor de distanţare socială.

Din 15 mai, ieşirea în afara localităţii se va face, în continuare, doar pentru motive întemeiate.

”Este interzis în afara localităţii cu excepţii: interes profesional, umanitar, activităţi agricole, îngrijirea unei proprietăţi, programe sau proceduri în centre de tratamente, îngrijirea copiilor, membrilor de familie, asistenţa persoane vârstnice, deces, asistenţa medicală care nu poate fi amânată”, a anunţat Raed Arafat.

Mai precis, potrivit autorităţilor, începând cu data de 15.05.2020, este permisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, în interiorul localităţilor, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei şi evitarea formării grupurilor pietonale mai mari de 3 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii.

Model declarație pe propria răspundere

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cum iesim din localitate cum iesim din oras declaratie parasire localitate declaratie stare de alerta Model declarație
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes