Pățania juraților Chefi la Cuție cu scenaristul emisiunii, în ediția de azi, pe Antena 1

Marius Damian, actor și scenarist la Chefi la Cuțite îi ia la „roast” pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Duminică, de la ora 20.00, Chefi la Cuțite se întoarce cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete. Chefii Scărlatescu, Dumitrescu și Bontea îşi vor da toată silința pentru a o impresiona pe Ioana Romanescu, antreprenor și cake designer, cea care va juriza farfuriile lor în această ediție.

Concurenții care vor trece pragul show-ului de cooking de la Antena 1 vor marca o bogată diversitate în termeni de proveniență, profil profesional și originalitate. Din Japonia până în California, combinații de destine vor pune pe masă mâncăruri inedite.

O apariție surpriză și plină de energie, actorul și scenaristul la Chefi de Cuțite, Marius Damian a pregătit pentru chefi un „roast” pe măsură și dedicații personalizate pe blaturi de pizza.

”Ceea ce mi-am propus să gătesc este o premieră absolută”, a povestit concurentul.

Care va fi reacția chefilor rămâne de văzut duminică seara de la 20.00, la Antena 1.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bonteachef bonteachef dumitrescuchef scarlatescuchefi la cutitechefi la cutite antena 1degustari pe nevazutedumitrescumarius damian roastroast la chefi la cutitescarlatescu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes