Patronul Astra Giurgiu, Ioan Niculae, condamnat la 5 ani de închisoare

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Decizia a fost dată de magistrații Curți de Apel, care au pronunțat, joi, o decizie definitivă în dosarul care îl viza pe Niculae, în dosarul Interagro.

Pronunțarea sentinței era așteptată de mai bine de trei săptămâni, notează Antena 3. Curtea de Apel va emite mandatul de executare care va ajunge la Poliție de unde se va pune în executare.

Conform sursei citate, Ioan Niculae ar fi în țară, drept urmare cel mai probabil polițiștii se vor duce la el acasă, asta în cazul în care nu va decide el să se predea.

Procurorul DNA ceruse la sfârșitul lunii ianuarie o pedeapsă orientată spre maximul prevăzut de lege pentru acuzațiile de instigare la evaziune fiscală și la spălarea banilor, adică o pedeapsă ce putea ajunge până la 12 ani, raportată la Codul Penal anterior.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

condamnare ioan nicolae ioan nicolae condamnat patronul asta condamnare
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes