Percheziţii DNA la trei instituţii publice din Bucureşt. Una este ASSMB, fiind verificate contracte încheiate de fostul director general Cristian Plută

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii la trei instituţii publice din Bucureşti, într-un dosar care vizează fapte de corupţie comise de funcţionari publici în legătură cu achiziţia de către unele spitale a unor servicii IT.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, comise de funcţionari publici, în cursul anului 2023, în contextul derulării unei proceduri de achiziţie publică, care prevedea implementarea în cadrul unor spitale din Bucureşti a unor servicii IT, anunţă DNA.

Marţi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se fac percheziţii domiciliare la sediile a 3 instituţii publice din Bucureşti.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea IGPR – Direcţia de Operaţiuni Speciale şi din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

assmb dnacristian pluta dnadnaperchezitii dna
redactia

Alte stiri de interes