Pericol pe Autostrada Soarelui – Avertizare INFOTRAFIC pentru șoferi

Avertisment pentru șoferi din partea Centrului Infotrafic al Poliției Române: pe Autostrada București – Constanța plouă torențial luni după-amiază și există pericol de acvaplanare.

La această oră (15:00), pe autostrada A2 București – Constanța se circulă în condițiile unui carosabil umed, fiind acumulări de apă pe carosabil, iar pe tronsonul kilometric 88 – 212, între localitățile Vâlcelele (jud. Călărași) și Constanța, plouă torențial, existând pericol de acvaplanare“, a anunțat Infotrafic.

Ploile și vijeliile vor persista, iar meteorologii au emis noi avertizări cod galben și cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru mare parte din țară. De marți, însă, vine și canicula.

Conform meteorologilor, vremea va deveni călduroasă în toată țara, caniculară la început în Banat și Crișana, apoi și în celelalte zone, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

autostrada a2autostrada soareluiavertizare infotraficpericol soferi a2
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes