Administrație locală

Pesedist de frunte încalcă legea ”pentru că poate”. Buzatu: Ce, vreți să ne luăm la bătaie”

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, refuzã sã poarte mascã de protecție în spațiile închise.

Acest lucru i-a revoltat, pe bună dreptate, pe consilierii PNL. Și vicepresedintele CJ Vasile Mariciuc și consilierii Dan Cain și Mãdãlin Cãciulã au preluat exemplul lui Buzatu, spre nemulțumirea celorlalți peste 30 de participanți la ședință. Mai mult, consilierii i-au atras atenția liderului PSD Vaslui că el însuși a semnat o dispoziție potrivit cãreia atât angajații, cât si vizitatorii trebuie sã poarte în instituție mãsti de protecție care sã le acopere nasul și gura.

Dispozitia datã de dvs. este doar de formã? Am citit-o la intrarea în institutie, m-am dezinfectat, mi-am pus mascã, mãnusi. Dar ori purtãm toti, ori nu mai purtãm?”, i-a spus consilierul Gelu Viziteu, preluat de presa locală.

”Dacã dvs. nu respectati ceea ce dvs. ați aprobat, referitor la cum se intrã în aceastã instituție, cu mascã, cu distanțare socialã, cum aveți pretenția ca cetãțenii din Vaslui sã le respecte?”, i-a reproșat un alt coleg.

Revoltat de insistențe, Buzatu a răbufnit și a dat cu pumnul în masă: “Vreți sã ne luãm la bãtaie sau ce vreți sã facem? Suntem într-un stat constituțional, nu puteți dvs. sã mã obligați pe mine sã port mascã”, relatează Antena 3.

Alte știri de interes

Testarea bucureștenilor la COVID 19: ”Nu există nicio justificare științifică” susține Nicușor Dan

Mihnea Tudor

Firea și Tudorache, învinși, din nou, de Nicușor Dan. Construcțiile, interzise pe malul Lacului Floreasca

Mihnea Tudor

Marea testare, proiectul primarului Firea, aprobat de consilierii generali

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »