Peste 1200 de turişti, în weekend-ul de 1 mai, pe pârtie, la Sinaia

Mii de turişti se află în staţiunile de pe Valea Prahovei pentru mini vacanţa de 1 mai, iar dintre aceştia peste 1200 au ales să meargă la schi sau la snowboard pe pârtiile de la Sinaia.

Dintre staţiunile de pe Valea Prahovei, Sinaia este singura unde încă se mai schiază, pe domeniul schiabil de mare altitudine fiind deschise pârtiile: Varianta, Vâlcel, Valea Soarelui 1 şi 2, Valea Dorului, Lăptici 1 şi 2, Cocora, Călugărul 1 şi 3, Genune şi Lacului.

Trei pârtii rămân închise din cauza stratului insuficient de zăpadă, fiind vorba despre Călugărul 2, Panoramic şi Floare de colţ.

În decurs de doar câteva ore, peste 1200 de turişti au urcat pe pârtiile de la Sinaia, conform datelor furnizate pentru News.ro de administratorul domeniului schiabil, Maria Floricică.

Turiştii aflaţi în alte staţiuni pot alege drumeţii pe munte. În staţiunea Azuga, autorităţile recomandă culmile Baiului sau traseele din zona Urechea si Cazacu celor care vor să urce în apropiere de staţiune.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

partie sinaiaschi sinaiavacanta 1 mai
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes