Eveniment Lifestyle

Petrecăreți, amendați drastic la Mamaia. Concert cu 500 de persoane fără respectarea regulilor – VIDEO din clubul Loft

Concert Puya, clubul Loft, Mamaia. captură video Youtube
Concert Puya, clubul Loft, Mamaia. captură video Youtube

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a anunțat că patronii clubului LOFT Mamaia au fost amendați cu 10.000 de lei, după concertul de sâmbătă seară la care a cântat Puya și la care au participat peste 500 de persoane. Mai mult decât atât, chiar și administratorul unei firme, care organizase vineri un concert de muzică electronică pe plaja unui camping din Năvodari cu circa 300 de persoane prezente, a fost sancționat cu 30.000 de lei.

Imaginile surprinse sâmbătă seară la LOFT Mamaia și distribuite pe rețelele sociale arată că persoanele prezente la petrecere nu respectă regulile de siguranță sanitară. Nu poartă măști de protecție și nu se conformează măsurilor de distanțare fizică. Atitudinea lor pare relaxată și nimeni nu dă semne că s-ar gândi la riscul reprezentat de noul coronavirus și efectele sale.

”În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19,00-19,30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale. A fost aplicată sancţiunea prevăzută de art. 65 lit. l) din Legea 55/2020, în valoare de 10.000 de lei”, a transmis IPJ Constanţa.

În plus, conform polițiștilor, și administratorul unei firme care a organizat un concert de muzică electronică pe plaja unui camping din Năvodari a fost sancționat. El a primit amendă de 30.000 de lei pentru că nu au fost respectate regulile de siguranță sanitară la evenimentul la care au participat în jur de 300 de persoane.

Potrivit IPJ Constanţa, în cazul aceleiaşi societăţi comerciale au mai fost aplicate o amendă de 1.500 de lei pentru că muzica era difuzată la „volum perturbator”, precum şi alte două sancţiuni contravenţionale, a câte 2.500 de lei, pentru că scena nu avea asigurate, în totalitate, „elemente incombustibile”.

VIDEO Concert Puya – Loft, Mamaia

Alte știri de interes

Cei patru militari români răniți în Afganistan, transferați în Germania

Mihnea Tudor

Dosarul de corupţie al fostului preşedinte al CJ Prahova Mircea Cosma şi al fiului acestuia, Vlad Cosma, se va rejudeca

Mihnea Tudor

Adriana Săftoiu, despre lista PNL pentru alegerile parlamentare: Ori țara asta e pierdută, ori e un experiment

Saghin Cristian

Ginecoloc prins în flagrant în timp ce lua 500 de lei mită

Mihnea Tudor

RAPORT: Pandemia a schimbat preferinţele de mobilitate. Maşina personală redevine opţiunea principală

Gabriela Ibens

Arafat ne pregătește de ce-i mai rău: Încet, încet intrăm în logica medicinei de dezastre

Mihnea Tudor

Firea a blocat banii pentru persoane vulnerabile. Nicușor Dan o acuză de „cinism și bătaie de joc până în ultima zi de mandat”

Mihnea Tudor

NASA anunță identificarea fără echivoc a apei pe Lună

Mihnea Tudor

Tribunalul Bucureşti a amânat validarea primarului ales al Sectorului 1, Clotilde Armand

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »