Administrație locală

PNL Bucureşti: Disperat că îşi pierde mandatul, primarul „MITĂ” Daniel Florea împarte pungi şi vouchere sociale

Organizaţia PNL Bucureşti a transmis că primarul Sectorului Daniel Florea „continuă seria de ilegalităţi” şi pune reprezentanţii PSD să ofere oamenilor vouchere sociale de 100 de lei, de la Primărie, să împartă pungi la porţile caselor şi tricouri cu sigla partidului. Totul sub atenta supraveghere a Poliţiei Locale de sector, adaugă liberalii care transmis şi imagini cu aceste acţiuni.

”Aceste vouchere valorice se dau prin Centrul Multifuncţional Sf Andrei şi nu au fost aprobate de Consil-iul Local. Sunt dovezi clare ale faptului că Daniel Florea încalcă legislaţia electorală şi se comportă în Sectorul 5 ca pe propria moşie. Nu e prima dată când acest personaj apelează la «pomeni electorale» pentru propria sa imagine şi în beneficiul său electoral. De la smartwatch-uri care nu au funcţionat niciodată, până la pachete cu dulciuri şi rechizite in-scripţionate cu iniţialele sale, Florea a transformat întregul Sector 5 într-un imens tablou narcisist, punându-şi numele până şi pe pubele, pe hainele celor de la salubritate, sau pe maşinile de gunoi”, a transmis filiala PNL Bucureşti într-un comunicat de presă remis miercuri News.ro.

Sursa citată mai spune că „vanitatea primarului Florea a atins cote nemaiîntâlnite”.

”Se joacă cu nervii locuitorilor, care au ajuns să fie exasperaţi de mizeria şi debandada din acest sector. PNL Bucureşti îl somează pe actualul primar al Sectorului 5 să înceteze să cumpere cumpere voturi şi să iasă în faţa electoratului, dacă are curaj”, mai arată sursa menţionată.
Pe 29 iulie a început perioada electorală aferentă alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din data de 27 septembrie, potrivit AEP. Campania electorală incepe la data de 28 August şi se încheie pe 26 septembrie, ora 07.00.

Alte știri de interes

Diferența între Clotilde Armand și Daniel Tudorache este de peste 1000 de voturi

Saghin Cristian

Claudiu Năsui arată o dovadă că s-au furat voturile USR-PLUS

Mihnea Tudor

PSD a depus la Biroul Electoral Central o solicitare de renumărare a voturilor pentru Primăria Sectorului 1

Saghin Cristian

Dreapta la putere în România îşi consolidează poziţia în vederea alegerilor parlamentare, în urma alegerilor locale, scrie presa internaţională

Mihnea Tudor

Gabriela Firea, ultima intervenție în calitate oficială: Sunt mai dureroase cuţitele înfipte în spate. Va urma o perioadă dificilă pentru mine

Mihnea Tudor

Rezultate parțiale – Lista câștigătorilor la primăriile municipiilor reședință de județ și București

Mihnea Tudor

O vedetă PRO TV părăsește televiziunea. Elena Lasconi devine primar la Câmpulung

Mihnea Tudor

Marian Oprişan pierde şefia Consiliului Judeţean Vrancea

Mihnea Tudor

Firea nu-și recunoaște înfrângerea: Spre dimineaţă vom şti exact

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »