Pierdere în greutate, cură de slăbit simplă – Fructe care ard grăsimile

Cură de slăpbire cu fructe - Poți apela la fructe pentru a face o cură de slăbire simplă, dar nu este indicat să abuzăm de ele. Fructe care ard grăsimile
Cură de slăpbire cu fructe - Poți apela la fructe pentru a face o cură de slăbire simplă, dar nu este indicat să abuzăm de ele. Fructe care ard grăsimile

Înainte de orice, trebuie știut că cel mai bine este să ai o dietă echilibrată. Poți apela la fructe pentru a face o cură de slăbire simplă, dar nu este indicat să abuzăm de ele, deoarece sunt bogate în carbohidrați simpli.

Fructoza din fructe nu este prietena siluatei. Din fericire, sunt destule fructe accesibile pentru a pierde în greutate, profitând, în același timp, de numeroase substanțe nutritive (vitamine și oligoelemente).

Pentru o cură de slăbire simplă, avem o scurtă listă a fructelor care ard grăsimile și care susțin pierderea în greutate:

Fructe care ard grăsimile – Mărul, regina fructelor

Mărul este fructul ideal pentru slăbire. Oferă un indice glicemic scăzut în comparație cu alte fructe și este scăzut în calorii (54 kcal la 100 g). Bogat în apă (85, g / 100g) pentru a va hidrata bine, pectinele sale îl fac, de asemenea, un suprimant natural al apetitului foarte ecient. Mestecarea acestui fruct crocant promovează și senzația de sațietate. Acest fruct va reduce producția de insulină. Merele oferă, de asemenea, pectină și, prin urmare, împiedică celulele să absoarbă grăsimi! Pectina te ajută să slăbești, ajută la scăderea colesterolului, susține menținerea unei glicemii stabile, are efect prebiotic, susține sănătatea digestivă, te protejează împotriva cancerului de colon.

Fructe care ard grăsimile – Lămâia

Lămâia este excelentă pentru a ajuta la slăbire! Pe lângă faptul că furnizează vitamine și minerale, ajută la alcalinizarea organismului pentru a elimina toate toxinele din țesuturi. De asemenea, ajută la reglarea nivelului de zahăr. Pectina îți va regla pofta de mâncare și te va ajuta să te simți rapid plin.

Fructe care ard grăsimile – Avocado

Avocado este adesea considerat un aliment foarte gras. Cu toate acestea, nu toate grăsimile sunt rele! Un nutriționist sau dietetician vă va spune: este important să alegeți grăsimea potrivită. Cu toate acestea, avocado conține grăsimi de înaltă calitate și, prin urmare, trebuie preferat în contextul unei diete echilibrate și variate. Deci, chiar dacă este caloric (138 calorii la 100 g), nu fugi de el! Va avea grijă de sistemul tău cardiovascular. Fibrele sale dietetice vor acționa ca un suprimant natural al apetitului.

Fructe care ard grasimile – Grapefruit

Excelent pentru micul dejun sau ca o gustare simplă cu vitamine, grapefruit este unul dintre fructele care ard grăsimile. Neindulcit, chiar ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge. Conține un antioxidant în acest scop, care ajută la echilibrarea nivelului de insulină.

Fructe care ard grăsimile – Banane

O altă surpriză în această listă de fructe care ard grăsimi! Într-adevăr, bananele au o reputație de îngrășare. Și totuși, sunt una dintre cele mai bune gustări pentru pofticiosi. Vă permite să vă simțiți plini și, prin urmare, să vă limitați pofta de mâncare după aceea. Banana va promova captarea celulelor grase și transformarea acestora în energie.

Fructe care ard grăsimile – Rodia

Dacă nu știți tehnica potrivită, rodia nu este cel mai ușor fruct de mâncat. Cu toate acestea, merită efortul! Într-adevăr, bogăția sa în bre permite susținerea unei digestii sănătoase. În plus, antioxidanții săi elimină toxinele care înfundă organismul. Polifenolii săi sunt de asemenea extrem de
ecienți în reducerea poftei de mâncare, stimulând metabolismul. Toate acestea te vor ajuta să arzi grăsimea mai repede.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cura de slabit cu fructe cura de slabit simpla fructe care ard grasimile Pierdere în greutate
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes