Piperea anunță că avut o victorie la Curtea de Apel București: “Pandemia nu mai există din punct de vedere legal în România”

Piperea anunță că avut o victorie la Curtea de Apel București: "Pandemia nu mai există din punct de vedere legal în România"
Piperea anunță că avut o victorie la Curtea de Apel București: "Pandemia nu mai există din punct de vedere legal în România"

Curtea de Apel București a constatat inexistența HCNSU nr.36/21.07.2020. Avocatul Gheorghe Piperea explică faptul că în acest fel pandemia nu mai există în țara noastră.

“Această hotărâre a CNSU, inexistentă dpdv juridic, emisă pentru a “certifica” pandemia în România, stă la baza tuturor ilegalelor hotărâri de guvern care prelungesc starea de alertă – inutil, complet alăturea cu scopul declarat al prevenției molimii și fix anti-constituțional.

Din acest moment, pandemia NU MAI EXISTĂ din punct de vedere legal în România”, a spus avocatul Gheorghe Piperea, pe pagina sa de Facebook.

El face referire la decizia Curții de Apel București, din data de 1 iulie.

„01.07.2021. Ora estimata: 9:00. Complet: 9-Completul 2 Fond. Tip solutie: Admite in parte cererea. Solutia pe scurt: Sesizeaza Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a Legii nr.136/2020. Admite actiunea in parte. Constata inexistenta HCNSU nr.36/21.07.2020. Respinge capatul de cerere privind publicarea in Monitorul Oficial. Obliga paratul CNSU la plata catre reclamant a sumei de 50 lei, cu titlu de cheltuieli de judecata, constand in taxa de timbru. Cu recurs, in 15 zile de la comunicare.Recursul se va depune la Curtea de Apel Bucuresti, sub sanctiunea nulitatii. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin intermediul grefei instantei, azi, 01.07.2021. Document: Hotarâre 1075/2021 01.07.2021”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

curtea de apel bucuresti gheorghe piperea hotarare CNSU pandemia nu mai exista in Romania pandemie romania
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes