Pique: Dacă trebuie, voi fi primul care voi pleca

Gerard Piquet. foto FC Barcelona @fcbarcelona - facebook
Gerard Piquet. foto FC Barcelona @fcbarcelona - facebook

Fundaşul Gerard Pique a declarat, vineri seară, că va fi primul care va pleca de la FC Barcelona, dacă va fi necesar acest lucru:

“Este foarte greu, dar sper că va folosi la ceva, trebuie să ne gândim la faptul că e nevoie de schimbare. Şi nu vorbesc de antrenor sau jucători, ci clubul are nevoie de schimbări. Nimeni nu este de neînlocuit. Trebuie sânge nou pentru a schimba această dinamică şi dacă trebuie, eu voi pleca primul. Nu suntem pe drumul cel bun. Antrenorii şi jucătorii vin şi pleacă, dar de mulţi ani noi nu mai suntem capabili să fim competitivi pe plan european. Trebuie să se decidă ce este mai bine pentru Barca. Ce s-a întâmplat în această seară este inacceptabil pentru FC Barcelona”, a declarat Pique, conform news.ro.

FC Barcelona a fost eliminată în sferturile Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, vineri, la Lisabona, cu scorul de 8-2, de echipa Bayern Munchen.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barcelonabarcelona bayer rezultatbayern barcelona scorfc barcelona eliminatapiquetpiquet barcelona
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes