Piraeus Bank inchide si concediaza

Asa dupa cum stiti, recent, “National” a scris despre cutremurul din Piraeus Bank, respectiv inchiderea unitatilor neprofitabile si, implicit, punerea  pe liber a personalului. Imediat oficialii Piraeus au incercat sa musamalizeze masivele concedieri, povestindu-ne tot soiul de basme.

Iata insa ca realitatea ne da dreptate, o recunoaste, indirect, si noul director general al institutiei financiare, Christos Megalou, intr-un comunicat: “Piraeus Bank, cea mai mare banca elena in functie de active, vrea sa vanda toate afacerile din regiunea  balcanica, inclusiv din Romania, sa reduca creditele neperformante, in cadrul planului strategic valabil pana in 2020”, a spus Megalou, fost director al altei banci grecesti, Eurobank. Mai pe sleau, grupul bancar are de gand sa vanda tot ce are in Romania. …

Articolul pe larg »»» : Piraeus Bank inchide si concediaza | national.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes