Plan roşu de intervenţie în Giurgiu – Două persoane au murit şi şapte au fost rănite. Accident la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală

Două persoane au murit şi şapte au fost rănite vineri dimineaţă, într-un accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, pe DN5, la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală, fiind activat Planul roşu de intervenţie. Autoutilitara aparţinea Secţiei Producţie din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, Echipa de la Secţia Producţie se deplasa către DN 5A, unde se desfăşoară lucrări de reparaţii la partea carosabilă. Unul dintre lucrătorii aflaţi în vehicul a decedat.

UPDATE – Femeia care a fost supusă operaţiunilor de resuscitare a fost declarată decedată. Victima avea aproximativ 40 de ani.
UPDATE – Bilanţul accidentului, conform ISU

  • o persoană decedată
  • 6 persoane preluate de ambulanţe SAJ şi SMURD şi transportate la spitale din Bucureşti
  • o victimă preluată de elicopter şi trasportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca
    Toţi, bărbaţi.
  • o victimă, femeie, în stop cardiorespirator, se efectuează manevre de resuscitare
  • o persoană refuză transportul la spital.

UPDATE – O femeie, pasageră a autoturismului, se află în stop cardio-respirator. Echipajul SAJ face manevre de resuscitare.
UPDATE – Două persoane au fost încarcerate în autoutilitară, care avea 7 pasageri, iar o persoană a rămas blocată în autoturism, precizează ISU Giurgiu.
Un bărbat a fost declarat decedat.
Echipajele SAJ au preluat două victime, iar SMURD o victimă pe care le transportă la spitale din capitală.

ŞTIREA INIŢIALĂ – ​”Pe DN5 (E70) Bucureşti – Giurgiu, la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală, în judeţul Giurgiu, a avut loc o coliziune între două autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Potrivit primelor date, o persoană a decedat, iar alte patru au fost rănite.
Circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe una dintre cele patru benzi.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident calugareni accident giurgiu plan rosu de interventie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes