PNL a decis să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri

PNL a decis să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri
PNL a decis să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri

Vineri, în unanimitate, PNL a decis să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri din 2024.

PNL a decis, prin vot, să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri din 2024. În unanimitate”, a confirmat prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan pe Facebook.

În cadrul aceleiași ședințe, președintele Nicolae Ciucă anunțase că va candida la alegerile prezidențiale din 2024. Încă din discursul inaugural, acesta declarase că PNL trebuie să dea viitorul președinte al României.

Întrebat de un lider PNL, în timpul ședinței, Ciucă a răspuns: ”De ce credeți ca sunt aici?”. În același discurs, acesta a mai declarat: ”din punct de vedere politic, am fost suficient de răbdători”, potrivit News.ro. Preşedintele PNL le-a cerut colegilor ”să aibă în continuare capacitatea de răbdare la guvernare şi atitudinea faţă de campania electorală şi competiţia pentru 2024” şi a precizat că nu vor accepta altceva decât tot responsabilitate şi onestitate de la orice partener.

”Prin noi înşine am reuşit de-a lungul istoriei. Prin noi înşine vom reuşi să abordăm alegerile din 2024 şi să le câştigăm. Să dăm Preşedintele României. Pentru că nu există altă soluţie pentru dezvoltarea României. Suntem aici să stabilim strategia şi direcţia. Avem nevoie ca pe baza acestor valori să ne asumăm obiectivele. Pentru îndeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie şi un plan. Trebuie să dezvoltăm propriile obiective, propriile linii în conformitate cu ce am asumat ca partid”, a afirmat preşedintele PNL în deschiderea şedinţei Biroului Politic.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri 2024pnl separat
redactia

Alte stiri de interes