Politica Recomandate

PNL a depus lista candidaturilor la alegerile parlamentare și a anunțat sloganul de campanie

Ludovic Orban a declarat marţi după depunerea listei candidaţilor partidului la alegerile parlamentare la BEC, că PNL intră în campanie cu sloganul „Dezvoltăm România”. Liderul formaţiunii a adăugat că „PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată”.

„Până la această oră, am primit 600.000 de semnături din partea românilor, pentru susţinerea PNL în alegerile parlamentare. Le mulţumesc pentru sprijin şi le garantez că încrederea lor va fi răsplătită. Bătălia pentru România a început în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European şi cu Referendumul pro Justiţie iniţiat de preşedintele României. Atât Referendumul cât şi alegerile europarlamentare au reprezentat o victorie a preşedintelui Iohannis şi a Partidului Naţional Liberal şi a părţii din societate care îşi doreşte o democraţie, o Justiţie independentă, o egalitate a cetăţenilor în faţa legii şi care a susţinut că nimeni nu este mai presus de lege. Bătălia pentru România a continuat cu bătălia prezidenţială, în care candidatul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile prezidenţiale fără drept de apel, administrând o înfrângere ruşinoasă pentru PSD şi pentru candidatul PSD”, a afirmat marţi Ludovic Orban.

El a a mai spus că alegerile generale sunt decisive pentru România şi a îndemnat oamenii să voteze PNL, singurul partid capabil să învingă PSD şi să guverneze bine pentru români.

”PSD se zvârcolește”

”A urmat, în 27 septembrie, o grea luptă în alegerile locale, în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roşii şi cu aproape 1700 de satrapi care s-au luptat pe viaţă şi pe moarte, folosind toate pârghiile legale şi ilegale pe care le-au avut la dispoziţie pentru a-şi salva mandatele. Şi această bătălie a fost câştigată de Partidul Naţional Liberal şi de candidaţii Partidului Naţional Liberal. Românii, din mai 2019, au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile şi libertăţile oamenilor, de un partid care a vrut să confişte România şi care nu a făcut altceva decât să-şi slujească interesele clientelei politice şi să-şi apere penalii.

Toate bătăliile câştigate, atât bătălia pentru Parlamentul European, cât şi bătălia prezidenţială, cât şi bătălia de la locale, trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată. Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere şi să voteze Partidul Naţional Liberal, care este singura forţă politică care are capacitatea de a învinge PSD şi are capacitatea de a guverna România şi de a îndrepta România în direcţia corectă. Intrăm în campanie sub sloganul simplu «Dezvoltăm România»”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban deschide lista pentru Camera Deputaţilor în Bucureşti, iar Florin Cîţu pe cea la Senat. Mai mulţi miniştri printre care Monica Anisie, Nelu Tătaru, Lucian Bode, Violeta Alexandru, precum şi Cristian Băcanu şi Alexandru Moraru, candidaţii PNL la Sectoare.

Alte știri de interes

Orban: Dacă USR ia vreo decizie de a face o înţelegere cu PSD se sinucide. PSD a ţinut România pe loc

Saghin Cristian

Şeful Statului Major al Apărării testat pozitiv la COVID-19. Ministrul Nicolae Ciucă a intrat în izolare la sediul Ministerului, urmând a fi retestat

Mihnea Tudor

Dan Barna are Covid-19

Mihnea Tudor

Ludovic Orban versus ÎPS Teodosie: Sfatul meu sincer…

Saghin Cristian

Europarlamentar PSD: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie să fie rezultatul unui consens naţional

Gloria Pascu

Legea care aduce modificări Codului penal, promulgată de Klaus Iohannis

Saghin Cristian

De Ziua Sfântului Andrei, Crucea de pe Caraiman va fi resfințită

Mihnea Tudor

Povestea reală a unui medic vindecat cu greu de Covid: Toate spitalele sunt pline. Despre angajaţii din sistem: Unul câte unul vor cădea

Gloria Pascu

Tara nu arde atunci când se piaptana babele, ci atunci când gâștele se îndoapă singure

Gabriela Ibens

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »