”PNL a murit!” Ludovic Orban îşi dă demisia din Partidul Național Liberal

Fostul lider PNL Ludovic Orban a anunţat, luni, după şedinţa conducerii partidului, în care s-a validat guvernarea cu PSD, că îşi va da demisia din partid.

”Începând de astăzi, pentru mine Partidul Naţional Liberal a murit!”, a spus Orban, afirmând că 17 preşedinţi de filiale au lipsit de la şedinţă.

“Astăzi, pentru mine PNL a murit, e adevărat, în pat cu PNL. Cine îşi imaginează că va putea vreodată să se reabiliteze este un naiv”, a spus Orban, la ieşirea din şedinţa PNL unde, spune el, 17 lideri de filiale au lipsit. 

Ludovic Orban a mai spus că baza partidului a fost împotriva alianţei cu PSD, una împotriva firii.

”E clar că e nevoie de un nou partid, PNL se va prăbuşi în sondaje, e nevoie de un nou partid care să contrabalanseze acest hipopotam. Se spune că răul are loc din cauza pasivităţii celor buni. Dacă astăzi cei 17 preşedinţi de filiale care nu ar fi votat acest ghiveci politic numit USR poate am fi reuşit să oprim acest ghiveci care e sfidarea “, a mai declarat Ludovic Orban.

Potrivit lui Orban, ”astăzi nu mai există nicio forţă politică de centru dreapta care să îi reprezinte cu adevărat pe oamenii cinstiţi”.

”Astăzi PSD a revenit la putere şi PSD practic va face legea de acum înainte pe foarte mult timp. Îmi voi da demisia din PNL şi voi continuă să fac ceea ce am făcut de 30 de ani: să îi reprezint pe oameni în mod onest cinstit pe toţi acei români care cred că adevărat într-un proiect al României. Astăzi PNL şi-a negat întreaga istorie. O majoritate fragilă care asculta de Iohannis a dus partidul într-o înfundătură”, a mai spus fostul preşedinte liberal. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

demisie orban orban demisie pnl pnl a murit
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes