PNL nu m-a votat! Grindeanu a ajuns șef la Camera Deputaților, cu o nouă majoritate

Deputatul PSD Sorin Grindeanu este noul președinte interimar al Camerei Deputaților.

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a afirmat, marţi, că s-a format o majoritate în Biroul Permanent al Camerei Deputaților, rămasă fără președinte, după demisia lui Ludovic Orban, care l-a votat preşedinte interimar.

El a precizat că PNL nu l-a votat, infirmând că s-a creat o nouă majoritate în Parlament cu liberalii.

”A fost un vot în care cei de la PSD şi toţi ceilalţi, şapte, adică o majoritate, au votat pentru mine. Următoarea propunere era doamna Cristina Prună, dar, având eu majoritatea, nici nu s-a mai supus la vot”, a spus Grindeanu. 

Întrebat dacă acest vot în Biroul Permanent arată o nouă majoritate cu PNL, Grindeanu a arătat că el nu a primit voturile PNL. ”A fost un vot în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, PNL-ul nu m-a votat”, a afirmat el.

Sorin Grindeanu a fost votat, marţi, în Biroul Permanent, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, cu voturile UDMR, ale minorităţilor şi ale AUR. PNL s-a abţinut la vot. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

grindeanumajoritate nouasef camera deputatilorSorin Grindeanu
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes