Politica

PNL, reacție după ce Marcel Ciolacu a spus că ”Parlamentul reprezintă pe toată lumea”: PSD rămâne un partid toxic

PNL, reacție după ce Marcel Ciolacu a spus că ”Parlamentul reprezintă pe toată lumea”: PSD rămâne un partid toxic
PNL, reacție după ce Marcel Ciolacu a spus că ”Parlamentul reprezintă pe toată lumea”: PSD rămâne un partid toxic

PNL a transmis, marţi, că ” PSD rămâne un partid toxic, incapabil să înţeleagă imperativul social al acestor zile”, după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că ”Parlamentul reprezintă pe toată lumea” pentru a justifica prezenţa negaţioniştilor pe listele de candidaţi ai partidului la alegerile parlamentare.

”O declaraţie neobservată a preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu. Dacă mai era nevoie de o dovadă a faptului că Partidul Social Democrat rămâne un partid toxic, incapabil să înţeleagă imperativul social al acestor zile, a oferit-o chiar preşedintele PSD în cursul serii trecute.

‘Ca să nu ne plictisim…’ aşa explică Marcel Ciolacu raţiunea pentru care găzduieşte pe listele partidului candidaţi declaraţi ca negaţionişti. Oameni care, prin conduita lor, zădărnicesc zilnic efortul autorităţilor şi al medicilor de a combate răspândirea virusului. Oameni care pun în pericol viaţa celorlalţi, a celor apropiaţi şi a familiilor lor”, a transmis cei de la PNL.

Criza sanitară, subiect de campanie PSD

Liberalii afirmă că, pentru PSD actuala criză sanitară este subiect de campanie electorală.

”Urmăriţi stupefianta argumentaţie a preşedintelui PSD, care admite faptul că actuala criză sanitară este, pentru PSD, subiect de campanie electorală cu scopul de a atrage voturile negaţioniştilor. Daniel Ghiţă, cap de listă la PSD Ilfov, nu este un caz singular. Lui i se alătură Adrian Solomon şi Irinel Stativă (PSD Vaslui), care au încălcat toate regulile de protecţie şi au pus în pericol zeci de oameni, intrând fără mască într-o shaormerie din Bucureşti. Lista continuă cu Gabriela Creţu (PSD Vaslui), care susţine teorii ale conspiraţiei despre actuala pandemie. Acestor oameni li se adaugă, într-un mod lipsit de scrupule, Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel. Ce să mai creadă lumea? Cum se simt medicii aflaţi în prima linie, care depun eforturi supraomeneşti în aceste momente, când văd aceste liste de candidaţi”, au mai transmis liberalii, conform news.ro.

Întrebat, luni seară, la B 1 TV, cum vor putea fi colegi specialiştii în medicină promovaţi de PSD cu alţi candidaţi ai partidului care neagă eficienţa măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, Ciolacu a răspuns că ”Parlamentul reprezintă pe toată lumea”.

”Toată lumea trebuie să se regăsească în Parlament. Ce facem, îi alegem numai pe cei care gândesc numai ca noi să ne reprezinte? Mi se pare o abordare greşită”, a declarat Ciolacu.

Alte știri de interes

Băsescu: Azi, de Ziua Naţională, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el. Nu a înţeles că el nu poate înlocui nici armata şi nici poporul. Urât moment al trufiei unui preşedinte

Saghin Cristian

Adrian Zuckerman, mesaj de Ziua Naţională: Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca lider la nivel regional şi european

Mihnea Tudor

Ceremonia de Ziua Naţională s-a încheiat – Şeful statului a depus o coroană de flori în memoria eroilor, dar şi a victimelor pandemiei. VIDEO

Saghin Cristian

Băsescu și-ar putea recăpăta cetățenia moldovenească

Gloria Pascu

PSD: Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

Mihnea Tudor

BEC a interzis Partidului Pro România să mai distribuie calendare creştin-ortodoxe cu logoul partidului

Gloria Pascu

Orban, despre viitorul premier: Vă mai spun încă o dată regula

Saghin Cristian

Sondaj de opinie – Ponta prezintă cum va arăta viitorul Parlament

Saghin Cristian

Biroul Electoral Central, decizie importantă pentru cei aflați în carantină sau izolare

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »