”PNL se opune promisiunilor deşarte şi cadourilor otrăvite, răspândite de cei ce vor să obțină profit electoral” susține Lucian Bode

Secretatul general al PNL, Lucian Bode, a declarat la Şcoala de Vară a seniorilor liberali că aceştia ştiu că cel mai mare aliat al pensionarilor şi cel mai mare contributor al sistemului de pensii este întreprinzătorul privat, care merită să fie sprijinit, nicidecum pedepsit. PNL se opune oricăror promisiuni deşarte şi cadouri otrăvite, vehiculate de cei care doresc să obţină cu orice preţ un profit electoral pe spatele categoriilor sociale vulnerabile, a mai afirmat Bode.

”Am avut plăcerea de a participa la deschiderea lucrărilor Şcolii de Vară a Organizaţiei Seniorilor din PNL, unul dintre pilonii importanţi ai partidului, cu o contribuţie esenţială la viziunea, activitatea şi politicile liberale. Problemele vârstnicilor ocupă un loc relevant în agenda de priorităţi a PNL. Drept dovadă, în guvernările liberale din ultimii trei ani, pensiile au fost crescute de trei ori”, spune secretarul general al PNL într-o postare pe Facebook.

Lucian Bode a arătat că „abordarea guvernărilor PNL a fost mereu una integratoare, în care solidaritatea cu cei vulnerabili şi susţinerea mediului de afaceri se completează reciproc. Seniorii liberali ştiu că cel mai mare aliat al pensionarilor şi cel mai mare contributor al sistemului de pensii este întreprinzătorul privat, care merită să fie sprijinit, nicidecum pedepsit”.

Acesta le-a cerut seniorilor liberali să se implice în relaţionarea partidului cu cetăţenii de vârsta a treia, care trebuie să cunoască adevărul, și anume că PNL se opune oricăror promisiuni deşarte şi cadouri otrăvite, vehiculate de cei care doresc să obţină cu orice preţ un profit electoral pe spatele categoriile sociale vulnerabile. Bode le-a mulţumit membrilor partidului pentru forţa şi implicarea pe care au manifestat-o în perioada lor activă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cadouri otravitelucian bodepromisiuni electorale
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes