PNL şi UDMR au pus la punct Programul de Guvernare. PSD impune 10 măsuri urgente, pentru a susține Cabinetul Ciucă

PNL şi UDMR au lucrat, sâmbătă, la Programul de Guvernare, întâlnirea având loc la Palatul Victoria. De asemenea, au avut loc discuţii cu reprezentanţii minorităţilor, altele decât cea maghiară, pentru a discuta despre susţinerea parlamentară.

”Astăzi, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă, împreună cu echipa de experţi ai Partidului Naţional Liberal şi cu reprezentanţii Uniunii Democrate Maghiară, conduşi de Hunor Kelemen, au continuat lucrul la Programul de guvernare, pentru actualizarea şi compatibilizarea acestuia”, a transmis, sâmbătă, Executivul.  

Potrivit Guvernului, de asemenea, împreună cu preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, a avut loc o consultare cu reprezentanţii minorităţilor naţionale, altele decât cea maghiară, pentru a conveni liniile de colaborare în programul de guvernare şi de susţinere parlamentară. 

Totodată, în această după-amiază, premierul desemnat a avut o convorbire telefonică cu preşedintele PSD Marcel Ciolacu, în care s-a convenit ca negocierile politice dintre cei doi să aibă loc după finalizarea Programului de guvernare, precum şi după analizarea celor zece măsuri urgente propuse de PSD”, a mai transmis Guvernul.  

Anterior, PSD a anunţat că Nicolae Ciucă a discutat cu Marcel Ciolacu, iar acesta din urmă a transmis cele 10 priorităţi ale social-democraţilor.  

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

10 masuri psd cbinet ciuca program de guvernare
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes