Educatie

PointEd, singura echipă din România calificată la eBridge Alliance 2020/2021

PointEd, o platformă care dorește să transforme experiențele relevante de lucru în cursuri online, a fost singura echipă din România calificată la eBridge Sprint 2020/2021 din Germania. Echipe și startup-uri în stadiu incipient vor învăța de la cei mai buni antreprenori internaționali despre construirea unui viitor durabil.

Programul va avea loc on-line și va dura opt luni, ianuarie 2021 – august 2021, sea arată într-un comunicat de presă primit la redacție.

Anual, consorțiul eBridge Alliance selectează teme, inspirate din SDG (Sustainable Development Goals). Pentru 2021, subiectele de interes sunt: economia circulară, mâncarea sustenabilă, viața după Covid-19.

”Sunt de părere că despre idei faine trebuie să vorbești în orice circumstanță. Asemenea unui bulgăre, ideea ta odată lansată pe pantă în jos, se va mări cu fiecare nou gram de zăpada atins. Ceea ce vreau să spun este că oportunitatea oferită de domnul profesor Mihai Lisețchi am privit-o ca o nouă ocazie de a ne valida ideea. Deși România nu era țară parteneră, am aplicat, am fost selectați și ne dorim ca după cele opt luni să avem un proiect adaptat nevoii reale din piață. PointEd să aducă un impact în viața celor pasionați de educația continuă!”, susține Andreea Moldovan, unul dintre inițiatorii proiectului PointEd.

PointEd este o platformă educațională care unește facilitatorii de cursuri cu utilizatorii, dezvoltând comunități în jurul domeniilor de interes. Proiectul a început în august 2020, având sediul în Timișoara, România.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Sorin Cîmpeanu a dat liber la flori și mărțișoare în școli

Daniela Arnăutu

Cîmpeanu anunță că luni se va anunţa decizia privind organizarea centrelor prioritare pentru vaccinarea personalului din învăţământ

Daniela Arnăutu

Cîmpeanu trimite Corpul de Control la Inspectoratul Școlar București. Vezi de ce a luat această decizie

Daniela Arnăutu

Cîmpeanu intervine în scandalul ’Șincai’ și dă asigurări că nu va reloca colegiul în acest an

Daniela Arnăutu

Semnal de alarmă: sute de elevi şi angajaţi din educaţie, confirmaţi cu COVID-19 de la reluarea cursurilor

Mihnea Tudor

Bode anunță că poliția îi va amenda pe părinții care se înghesuie la porțile școlilor

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »