Politicianul PSD care a distribuit poza cu Mia Khalifa va fi exclus

Ionel Tudorache Isac, consilierul local PSD de la Câmpia Turzii care a căzut în capcana cu eleva de 10 la Bacalaureat, care de fapt era fosta actriță de filme pentru adulți, Mia Khalifa, va fi exlus din partid.

“Organizaţia PSD Câmpia Turzii se dezice de ieşirile publice ale consilierului local Ionel Tudorache Isac, de aceea ne cerem public scuze pentru derapajele acestuia.
Pentru că nu este la prima abatere de acest fel, dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că în cel mai scurt timp vom demara procedurile de excludere din partid a domnului Isac şi retragerea sprijinului politic din Consiliul Local Câmpia Turzii”, transmite PSD Câmpia Turzii, citat de cluj24.ro.

Tudorache a distribuit o postare, în care Khalifa era înfățișată ca o fata dint-o familie săracă, care a învățat la lumina lumânării și a reușit să obțină 10 la BAC.

De fapt, postarea era o glumă utilizată des pe Facebook, în care pozele cu actori de filme porno sunt distribuite alături de un mesaj înduioșător sau o poveste incredibilă de viață.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

consilier local psd exclus Ionel Tudorache Isac mia khalifa poza cu Mia Khalifa
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes