Eveniment

Polițist doborât intenționat pe stradă de mașina a unui șofer violent

Un poliţist a fost doborât la pământ de o maşină la volanul căreia se afla un şofer ce tocmai fusese atenţionat să se pună în mişcare. Potrivit sindicatului Europol, încadrarea juridică a faptei „nu poate fi alta” decât cea de tentativă de omor.

Șoferul oprise neregulamentar, cu luminile de avarie aprinse, în zona Gării de Nord din Bucureşti, iar acum este cercetat după ce a lovit un poliţist care inţial i-a atras atenţia să elibereze zona unde oprise şi care, ulterior, la refuzul şoferului a vrut să-l legitimeze pe acesta.

Incidentul produs sâmbătă în Capitală a fost făcut public pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

”Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul avarii, a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a suportat critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, transmite sindicatul poliţiştilor în postarea de pe reţeaua de socializare.

Colegii poliţistului precizează că şoferul a fost prins la cinci străzi distanţă de locul în care s-a produs incidentul, sâmbătă seara, şi se află în custodia poliţiei. Conform sindicaliştilor din poliţie, încadrarea juridică a faptei de care se face vinovat acesta „nu poate fi alta decât” cea de „tentativă de omor”.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Poliţist înjunghiat pe stradă, în Eforie Nord. Agresorul, prins focuri de armă

Mihnea Tudor

Udrea, chemată să dea socoteală, în fața judecătorilor, în dosarul campaniei lui Băsescu, din 2009. Un procuror a cerut peste 12 ani de închisoare pentru ea și 15 pentru Ioana Băsescu

Daniela Arnăutu

Ieșean reţinut de DIICOT, după ce a ridicat un colet cu… materia primă pentru… 93000 de doze de drog

Daniela Arnăutu

Moștenirea Trump: Cum va fi amintirea celui de-al 45-lea președinte? Întrebările la care doar istoria va putea răspunde

Daniela Arnăutu

Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Clădirea a fost evacuată

Daniela Arnăutu

Clotilde Armand vrea zboare toată conducerea RAPPS, pentru felul în care a fost lăsat să se degradeze Hotel Triumf, clădire monument istoric

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »