Polițiști atacați și răniți cu o coasă, atacatorii, împușcați

Doi poliţişti au fost atacaţi şi tăiaţi cu o coasă de către doi bărbaţi în localitatea Văcăreşti, oamenii legii ripostând cu focuri de armă şi rănindu-i pe scandalagii, a informat, duminică seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Poliţiştii fuseseră chemaţi printr-un apel la 112 care semnala faptul că o persoană face scandal.

”Doi poliţişti au fost atacaţi şi tăiaţi cu o coasă de doi scandalagii. Poliţiştii au ripostat cu focuri de armă şi i-au rănit pe cei doi. Atât poliţiştii, cât şi scandalagiii au fost transportaţi la spital”, au precizat sursele din cadrul IPJ Dâmboviţa. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, jandarmerie şi ambulanţe.

Unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal a fost împuşcat în picior, celălalt în abdomen.

De la un conflict cu vecinii

Duminică seara, un bărbat din localitatea Văcăreşti a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, că are un conflict cu vecinii:

”De îndată, un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi, s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical pentru somarea persoanei implicate în conflict şi, având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior. În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia care ar fi agresat poliţiştii cu acelaşi obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împuşcat în zona abdomenului”, se precizează în informarea IPJ.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

politie focuri de armapolitisti atacatiscandal vacarestiscandalagii impuscati
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes