Poliţiştii rutieri din Bacău au oprit şoferii în trafic pentru a le oferi căşti bluetooth

Poliţiştii rutieri din Bacău au oprit joi şi vineri şoferii în trafic, nu pentru a le aplica sancţiuni, ci pentru a le oferi de această dată căşti bluetooth, informează IPJ Bacău.

”Multitaskingul la volan creşte riscul accidentelor de circulaţie. Astfel că, ieri şi azi, poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune preventivă pentru a atrage atenţia asupra problematicii neateneţiei la volan, cum ar fi folosirea telefonului mobil. Poliţiştii au discutat în trafic cu toţi şoferii opriţi în cadrul acţiunii, cărora le-au dat flayere, care conţineau informaţii preventive utile şi dispozitive bluetooth, pe care aceştia să le folosească atunci când sunt la volan”, arată IPJ Bacău în comunicat.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă şi să respecte întocmai regulile de circulaţie, mai ales în această perioadă aglomerată, când atenţia, răbdarea şi respectul în trafic scad.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

casti bluetooth casti cadou politie bacau
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes