Pompierii argeșeni au salvat din ape un pui de cățel, aflat la un pas de a se îneca – FOTO

Pompierii de la ISU Argeş au răspuns imediat sesizării unui locuitor din localitatea Turceşti, care a cerut ajutor pentru salvarea unui căţeluş al nimănui, care nimerise, nu se ştie cum, în păpurişul din jurul unei bălţi din apropiere casei sale.

Pompierii s-au dus cu barca de salvare într-acolo şi au sosit tocmai la timp pentru a-l recupera pe căţeluş, care era pe punctul de a se îneca, după ce fugise prin păpuriş şi nimerise în apa lacului. Animalul a fost recuperat zgribulit, înfometat şi speriat, dar teafăr.

Căţelul abandonat a avut mare noroc: a fost salvat de la înec şi adoptat pe loc și asta pentru că, înduioşat de suferinţa bietului animăluţ, localnicul care a sesizat pompierii a decis pe loc să-l adopte, conform declarției slt. Ionuţ Tunaru, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

sursa foto: ISU Argeş

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

catel salbat arges catel salvat adoptat catel salvat turcesti isu arges pui de catel salbat
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes