Ponta: ”Stop genocidului fiscal al firmelor româneşti”

Ponta: ”Stop genocidului fiscal al firmelor româneşti”
Ponta: ”Stop genocidului fiscal al firmelor româneşti”

Victor Ponta a anunțat că grupul de parlamentari neafiliați va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose, din cauza măsurilor fiscale adoptate de acesta. Demersul, a precizat fostul premier, va fi făcut dacă nu vor reuși să câștige în Parlament ”bătălia pentru a opri genocidul fiscal al firmelor româneşti”.

”Acum avem în Parlament, ca prioritate absolută, o bătălie în care eu cred foarte tare şi care este perfect compatibilă cu modul în care am guvernat noi, bătălia pentru a opri genocidul fiscal al firmelor româneşti: TVA split, trecerea contribuţiilor la angajator, toate acele măsuri pe care nu ştiu de ce Guvernul le ia, că nu erau prevăzute în programul de guvernare. Aici adaug salvarea Pilonului II de Pensii, oprirea proiectelor ca cel privind Legea salarizării. O să vedem la 1 ianuarie cum este cu acesta. Dacă ne mai zice Olguţa Vasilescu că, după ce a făcut praf Legea salarizării, o face praf şi pe cea a pensiilor, o să încercăm să o oprim”, a declarat Victor Ponta, citat de Libertatea. […] …

Articolul pe larg »»» : Ponta anunță moțiune de cenzură pentru a opri ”genocidul fiscal al firmelor româneşti”

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ponta
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes