Poşta Română a cumpărat patru ATV-uri, pentru zone de munte, greu accesibile

Poşta Română anunţă, luni, că a achiziţionat patru autovehicule ATV, pentru a livra mai uşor în zone de munte, greu accesibile. Astfel, începând de astăzi, poştaşii din judeţele Alba, Suceava, Bihor şi Cluj vor distribui colete pe ATV. Cele patru ATV-uri au venit însoţite de patru seturi de echipamente de protecţie pentru poştaşii conducători (cască, mănuşi, genunchiere şi veste reflectorizante) şi au costat 99.000 de lei + TVA.

Patru autovehicule ATV au fost achiziţionate de Poşta Română pentru a livra mai uşor, trimiterile, în zone de munte, greu accesibile. Astfel, începând de astăzi, poştaşii din judeţele Alba, Suceava, Bihor şi Cluj vor distribui colete pe ATV, anunţă Poşta Română într-un comunicat. 

”ATV-urile vor oferi versatilitate poştasilor, mai ales pe traseele off-road, În plus, acestea vor reduce din timpul de lucru şi vor simplifica traseele pe care pe care salariaţii noştri le au de parcurs pentru a ajunge la adresele izolate”, precizează instituţia.

Autovehiculele ATV pe care Poşta Română le deţine, sunt marca LINHAI, model PROMAX 570, au capacitate de transport de două locuri şi capacitate de încărcare de 204 kg. De asemenea, ATV-urile sunt dotate şi cu un cârlig de remorcare, având capacitate de tractare de 200 kg.

“Poşta Română livrează trimiteri în toate colţurile ţării. Indiferent că sunt situate în zone greu accesibile, poştaşul nostru trebuie să ajungă la toate gospodăriile. Astfel, am identificat subunităţile poştale cu itinerarii inaccesibile pentru alte categorii de mijloace de transport şi am achiziţionat aceste ATV-uri pentru a fi ajunge mai rapid la clienţii noştri, dar şi pentru a oferi un real ajutor salariaţilor companiei”, a declarat Valentin Ştefan, Directorul General al Poştei Române.

Cele patru ATV-uri au venit însoţite de patru seturi de echipamente de protecţie pentru poştaşii conducători (cască, mănuşi, genunchiere şi veste reflectorizante) şi au costat 99.000 de lei + TVA.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atv pentru posta atv posta atv postasi
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes