Poveşti despre dragostea pierdută, în expoziţia „Love Lost, Bucharest”

Ideea expoziţiei „Love Lost” vine tocmai din Miami, unde în 2016 a avut loc prima ediţie, iar de atunci în fiecare an locuitorii oraşului au putut experimenta acest gen de experienţă. Expoziţia din România este realizată de Asociaţia Arden şi Galeria Strata, cu susţinerea Amber şi Oveit.

Expoziţia a fost gândită sub forma unei experienţe bazate pe contribuţia oamenilor, o invitaţie adresată locuitorilor Bucureştiului înspre a participa în acest demers colectiv cu un obiect, alături de povestea de iubire şi pierdere pe care o poartă cu şi în el.

„Love Lost, Bucharest” încurajează astfel bucureştenii să împărtăşească obiecte aparent obişnuite, care capătă un sens puternic datorită poveştilor ataşate lor. Înscrierile vor fi acceptate în limba română şi engleză, până la data de 31 martie 2022, pe lovelost.co.

Obiectul poate fi de orice natură, fie că vorbim de un mail de despărţire, o floare presată, un tricou ultra-purtat, un parfum de care nu ne-am mai putut atinge niciodată sau un test de sarcină.

Expoziţia „Love Lost, Bucharest” va fi deschisă între 6 şi 29 mai, la Galeria Strata, pe strada Parângului, nr. 76.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dragoste pierduta galeria strada galeria strata love loct
redactia

Alte stiri de interes