Poveşti din intimitatea Nadiei: Era şi cu Nicu Ceauşescu, şi cu Ştefan Bănică Jr.

Despre iubirile „Zeiţei de la Montréal“ s-a scris enorm, însă detalii noi ies la iveală chiar şi după aproape 30 de ani de când Nadia părăsea clandestin Republica Socialistă România.

Omul care a organizat fuga Nadiei in Statele Unite a vorbit deschis despre iubirile trăite în România de cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor. Constantin Panait aminteşte de Nicu Ceauşescu şi de Ştefan Bănică Jr., dar şi de un misterios băiat de la o benzinărie din Băneasa, de care Nadia era foarte îndrăgostită.

„Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: “Hai!”. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti. Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş
… »»»

Source: Poveşti din intimitatea Nadiei: „Era şi cu Nicu Ceauşescu, şi cu Ştefan Bănică Jr. O suna Nicu şi-i spunea: «Hai!» Gărzile lui de corp l-au umplut de sânge pe Bănică!“ | adevarul.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes