Prefectul de Olt, transferat de urgență în București. Starea sa de sănătate s-a înrăutățit

Florin Homorean, prefectul județului Olt, confirmat COVID-19 în urmă cu zece zile, a fost transferat de urgență, marți, la un spital din București, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit, anunță Realitatea Plus.

Prefectul s-ar fi simţit rău în noaptea de luni spre marți, după ce i-au crescut temperatura și tensiunea arterială. Marți, după investigații tomografice, medicii ar fi hotărât transferul la un spital din Bucureşti.

”Starea domnului prefect s-a deteriorat. Din asimptomatic, după 10 zile a devenit simptomatic. Decizia de transfer ne aparţine, întrucât este un caz atipic. A nu se înţelege, însă, că este în stare critică”, a declarat pentru Adevărul directorul DSP Olt. Surse medicale citate de TVR susțin că Homorean are probleme de respirație, în urma scăderii saturației, tușește foarte mult și are o stare generală proastă.

Florin Homorean este contact direct al unuia dintre poliţiştii locali confirmaţi cu noul coronavirus.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Florin Homorean prefectul de olt prefectul de olt infectat
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes