Prelungirea stării de alertă ar putea fi negociată direct Orban – Ciolacu

Prelungirea stării de alertă ar putea fi negociată direct Orban - Ciolacu
Prelungirea stării de alertă ar putea fi negociată direct Orban - Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele interimar PSD, a anunțat că va discuta cu premierul Ludovic Orban despre prelungirea stării de alertă. Ciolacu speră ca discuția pe acest subiect să aibă loc față în față.

Liderul PSD a anunțat că nu exclude varianta ca PSD să susțină totuși prelungirea stării de alertă, dar vrea ca aceasta să aibă loc simultan cu protejarea economiei afectate deja de epidemia de coronavirus.

”Eu sper, prin dialog, nu vă ascund că o să am, categoric, o discuţie, dar sper nu numai telefonic, cu prim-ministrul şi să convenim o formă astfel încât să protejăm oamenii, dar să protejăm şi economia României. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu există o alternativă clară şi un program clar economic din partea Guvernului şi cred că a venit timpul să răspundă la toate aceste întrebări”, a declarat Ciolacu, la Digi 24.

Liderul PSD a precizat că acest lucru nu înseamnă că automat parlamentarii social-democrați vor susține prelungirea, dacă sunt și alte soluții de combatere a epidemiei

”Există anumite elemente pe care mi le-a adus la cunoştinţă domnul Raed Arafat, trebuie să ţin seama de ele, e dovadă de responsabilitate să fac acest lucru, asta nu înseamnă că vom vota o anumită stare… Poate găsim o altă formă legislativă, este posibil şi aşa ceva. Juriştii noştri deja lucrează la acest lucru. Cu certitudine nu vom lăsa un vid legislativ şi un haos în România”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

discutie ciolacu orban guvernul romaniei orban ciolacu Starea de Alerta
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes