Premieră în cadrul celui mai nou sezon Insula Iubirii: Camera Liberă. Ce reguli trebuie să urmeze concurenţii pentru a ajunge acolo

Premieră în cadrul celui mai nou sezon Insula Iubirii: Camera Liberă. Sursa foto: Antena 1
Premieră în cadrul celui mai nou sezon Insula Iubirii: Camera Liberă. Sursa foto: Antena 1

Cel mai nou sezon Insula Iubirii, care va avea premiera diseară, la Antena 1 şi va putea fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, vine cu o mulţime de surprize. Mult mai multe ispite, mult mai multe provocări şi noi locaţii sunt doar o parte dintre ingredientele care le vor da bătăi de cap concurenţilor veniţi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

În premieră, în cel mai nou sezon Temptation Island – Insula iubirii, 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine şi 10 dintre cele mai puternice ispite masculine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Island Escape şi Village Coconut sunt cele două resorturi care vor găzdui vreme de 21 de zile călătoria unică, plină de provocări şi tentaţii în care au pornit cele 5 cupluri participante.

„Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă – dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect. Nu veţi fi singuri, alături de voi, cu voi, vor locui în toată această perioadă ispite! Carismatici, cuceritori, hotărâţi, ei bine, au venit aici mai dornici ca oricând să nu plece singuri de pe insulă. E posibil să se îndrăgostească chiar de cel alături de care staţi acum!”, le-a spus Radu Vâlcan concurenţilor, înainte de a-i invita să descopere resorturile în care îşi vor petrece următoarele 21 de zile, completând: „Insula are regulile ei: nu veţi şti şi nu veţi avea voie să aflaţi unde vor locui partenerii voştri!”.

Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit Camera Liberă – una dintre noutăţile sezonului şase Insula Iubirii – „E o cameră în care puteţi merge, dar nu singure, ci cu cel puţin o colegă sau o ispită. Aici vă veţi retrage atunci când simţiţi nevoia să vă puneţi ordine în gânduri, sau când aveţi nevoie de un moment de intimitate!”, le-a spus Radu fetelor, care au chicotit amuzate.

De aceeaşi reacţie au avut parte şi băieţii, pe Village Coconut, când au descoperit acest loc. Cine vor fi primii care se vor retrage în Camera liberă, telespectatorii vor descoperi în această seară şi mâine, în cadrul premierei Insula Iubirii, de la 20:30, la Antena 1.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

camera libera insula iubirii
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes