Premierul Nicolae Ciucă cere verificarea adeverinţei invocate de Diana Şoşoacă

Premierul interimar Nicolae Ciucă a cerut luni instituţiilor statului să verifice adeverinţa invocată de senatorul AUR Diana Şoşoacă care-i permite acesteia să nu poarte mască de protecţie. Șoșoacă şi-a făcut apariţia, luni, în primul plen al Parlamentului, fără să poarte mască.

”Regulile sunt stabilite de specialişti şi au fost adoptate de instituţiile statului, aprobate la nivel guvernamental, ca atare instituţiile statului trebuie să îşi facă datoria. Cu certitudine trebuie o verificare făcută de către instituţiile abilitate în acest sens”, a declarat Nicolae Ciucă luni, la Senat, întrebat de jurnalişti despre situaţia Dianei Şoşoacă, conform Realitatea Plus.

Premierul interimar afirmă că instituţiile „sunt în măsură să se autosesizeze”.

Şoşoacă a apărut şi ieri fără mască, aceasta mergând în Parlament pentru realizarea formalităţilor. înainte de preluarea mandatului. Senatorul AUR s-a prezentat fără mască de protecţie într-un spaţiu închis, unde se aflau mai multe persoane. Conform declaraţiilor sale, Şoşoacă are ca priorităţi legislative anularea amenzilor date în starea de alertă şi în cea de urgenţă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

masca sosoaca sosoaca sosoaca fara masca verificare adeverinta sosoaca
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes