Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA. A primit 1,25 milioane de lei mită. Ciolacu: va fi exclus din partid

Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA
Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins, vineri seară, în flagrant de procurorii DNA, care-l acuză că ar fi primit peste un milion de lei mită pentru un contract. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va propune colegilor excluderea lui Buzatu din partid.

Şeful Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant, vineri seară, de procurorii anticorupţie, când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract, conform unor surse judiciare.

Potrivit surselor citate, banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

Sursele menţionate au menţionat că Buzatu urmează să fie dus la sediul DNA Iaşi pentru a fi audiat.

El ar fi primit o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract.

”Voi convoca mâine de urgenţă Biroul Politic Naţional în format online şi voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranţa pentru faptele de corupţie este ZERO! Iar cei care nu înţeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Dumitru Buzatu, preşedinte al CJ Vaslui, a fost reales la îceputul anului în funcţia de lider al filialei judeţene a PSD Vaslui.

 În cazul lui Dumitru Buzatu ar fi pentru a doua oară când acesta primește vizita procurorilor anticorupție. Prima dată, în 2015, acesta a fost cercetat într-un dosar de corupție.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

buzatu psd mitadumitru buzatudumitru buzatu arestatdumitru buzatu dna
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes