Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, confirmat cu noul coronavirus

Liderul PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc a anunţat, joi pe Facebook, că rezultatul la testul COVID-19 este pozitiv şi se va afla în izolare în următoarele două săptămâni.

„O spun ca persoană afectată: respectaţi regulile cu stricteţe! Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem”, a adăugat deputatul liberal.

”Am fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Până la această oră mă simt bine, însă mă aflu în izolare pentru următoarele 2 saptămâni. Acum o spun ca persoană afectată: respectaţi regulile cu stricteţe! Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiţii de vulnerabilitate pentru a se transmite. Voi petrece toată această perioadă în izolare însă rămân aici, alături de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris Mugur Cozmanciuc joi pe Facebook. 

Și ministrul Muncii Violeta Alexandru a anunţat joi pe contul de Facebook că a fost diagnosticată cu virusul, fiind al treilea ministru al Cabinetului Orban care a contractat COVID-19, după miniştrii Virgil Popescu şi Lucian Bode.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mugur CozmanciucMugur Cozmanciuc coronavirusțMugur Cozmanciuc covidPreşedintele PNL Neamţ
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes