Politica

Preşedintele USR Sulina Mirel Constantin a demisionat din funcţie, după afirmaţiile la adresa lui Ivan Patzaichin

Eugen Terente, liderul USR Tulcea, a anunţat că Mirel Constantin a demisionat din funcţia de preşedinte al USR Sulina, după afirmaţiile pe care le-a făcut la adresa lui Ivan Patzaichin care a fost invitat de Alianţa USR-PLUS să facă parte din grupul consultativ reprezentativ pentru Delta Dunării, însă acesta a refuzat:

„Preşedintele USR Sulina şi-a dat demisia din funcţie în urma comentariilor la adresa lui Ivan Patzaichin. Regret comentariile făcute de Mirel Constantin la adresa lui Ivan Patzaichin, ele nu reprezintă poziţia alianţei. Munca lui Ivan Patzaichin a inspirat generaţii întregi şi este un exemplu pentru toţi locuitorii Deltei. Preşedintele USR Sulina şi-a dat, astăzi, demisia din funcţie în urma comentariilor sale.”

Amintim că alianţa USR-PLUS a propus, în premieră, un proces transparent şi consultativ pentru stabilirea conducerii executive a Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

Supărarea lui Patzaichin

”USR-PLUS consideră că viitorul guvernator al Deltei Dunării şi echipa sa trebuie să regândească rolul ARBDD prin armonizarea obiectivelor economice, de mediu, de patrimoniu natural şi cultural implicând în decizii comunităţile locale şi asociaţiile civice”, arată o postare pe pagina de Facebook a lui Eugen Terente.

Mirel Constantin afirmase, într-un comentariu la o postare a lui Dacian Cioloş, că prezenţa lui Ivan Patzaichin în acest grup consultativ pentru Delta Dunării ar fi ca şi cum ai pune „lupul paznic la oi”.

Ivan Patzaichin a anunţat luni că se retrage din grupul consultativ propus de Alianţa USR-PLUS pentru stabilirea conducerii executive a Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, arătatându-se surprins de violenţa atacurilor la adresa sa pe acest subiect. Grupul consultativ va avea rolul de a stabili mandatul viitorului guvernator, profilul ideal şi elementele de competenţă necesare pentru a demara proiecte în sprijinul comunităţii.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Rareș Bogdan arată cu degetul către liderii coaliției: Florin Cîțu are nevoie de o susținere mai puternică

Mihnea Tudor

Rareş Bogdan, săgeți către Dan Barna: E important să nu sfidezi pe nimeni. Gesturile mici trădează caracterele

Mircea Furdu

Decontarea transportului şcolar: Orban anunță că trebuie emise normele metodologice. Urmează o înțelegere între Ministerul Dezvoltării, Transporturilor şi al Educaţiei

Mircea Furdu

Liber la înscrieri! USR-PLUS Bucureşti caută candidați pentru Consiliul de Administraţie al Termoenergetica Bucureşti S.A.

Daniela Arnăutu

Șoșoacă nu mai poate posta pe Facebook: „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre”

Daniela Arnăutu

Orban, despre amendamentul PSD privind creşterea alocaţiilor pentru copii: Există un angajament al nostru de a dubla etapizat alocaţia

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »