Prețurile șezlongurilor în stațiunile de pe litoralul românesc

Prețurile șezlongurilor în stațiunile de pe litoralul românesc
Prețurile șezlongurilor în stațiunile de pe litoralul românesc

Anul acesta, turiștii de pe Litoral plătesc prețuri începând de la 25 de lei/zi pentru un șezlong și de la 180 de lei/zi pentru un baldachin. Tariful de închiriere al șezlongurilor este mai accesibil în sudul litoralului și poate fi cu până la 100% mai scump în nordul litoralului, conform platformei de rezervări hoteliere travelminit.ro.

Prețuri șezlonguri – Mamaia nord

În funcție de zona din Mamaia în care te afli, preţurile pleacă de la 25-30 de lei pentru un şezlong în Mamaia Sud și de la 50 de lei/zi în timpul săptămânii și de la 75 de lei/zi pentru weekend dacă vorbim de Mamaia Nord. Baldachinul pornește de la un preț de 180 de lei și poate ajunge la 200 de lei/zi. În Constanța, prețul pentru un șezlong pornește de la 20-25 de lei/zi pentru Plaja Modern.

Prețuri șezlonguri -Vama Veche

În Vama Veche, stațiunea tinerilor libertini și cu chef de distracție până la răsărit, prețul unui șezlong a crescut cu 5 lei față de anul trecut. Anul acesta, prețul unui șezlong pornește de la 30 de lei/zi în timpul săptămânii și 35 de lei/zi în weekend.

Prețuri șezlonguri -Eforie Nord și 2 Mai

Stațiunile mai retrase și mai liniștite au prețuri mai rezonabile pentru închirierea unui șezlong. Specificul stațiunii Eforie Nord, acela de stațiune pentru familii, influențează și prețurile practicate de operatorii de plaje. Astfel, un șezlong în Eforie Nord are un preț de închiriere ce pornește de la 20 de lei/zi. Și în stațiunea 2 Mai prețurile sunt mai convenabile pentru buzunarele turiștilor. Prețul unui șezlong cu umbrelă pornește de la 20 de lei/zi.

Cu cât ne vom apropia de luna august, iar plajele vor deveni aglomerate, operatorii vor modifica puţin şi preţurile, astfel că în weekend nu se vor mai găsi şezlonguri sub 30-35 de lei pe zi/persoană.

Prețurile la cazare pe litoralul românesc

În ceea ce privește cazarea, pe platforma de rezervări Travelminit.ro, prețurile în stațiunea Mamaia pornesc de la 200 de lei/noapte pentru 2 persoane și pot ajunge până la 1.700 de lei/noapte pentru închirierea unui apartament de lux cu vedere la mare la un hotel de 4 stele cu pensiune completă. Orașul Constanța are prețuri competitive pentru litoralul românesc, o cameră pentru 2 persoane cu pat matrimonial având un preț de la 80 de lei/noapte.

Stațiunea Eforie Nord este cea mai ieftină variantă pentru o vacanță la Marea Neagră, prețurile pentru o cameră dublă pornesc de la 80 de lei/noapte, urmată de stațiunea Costinești unde pentru o cameră dublă plătești de la 100 de lei/noapte. În Vama Veche o cameră dublă are un preț de la 140 de lei/noapte, în timp ce în Neptun prețul unei camere duble pornește de la 160 de lei/noapte, conform capital.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cat costa un sezlong litoralul romanesc pret cazare litoral preturi sezlonguri sezlong pe litoral
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes