Prietena lui Ianis Hagi, accident pe autostradă! O tânără ajungând la spital

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. foto: facebook
Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. foto: facebook

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a fost pusă sub acuzare de poliţişti după ce ar fi provocat un accident cu implicarea a patru maşini, în urma căruia o tânără a ajuns la spital, informează The Scottish Sun.

Elena Tănase, în vârstă de 22 de ani, conducea un automobil de lux Porsche, fără asigurare, potrivit sursei citate, care aparţinea mijlocaşului, pe autostrada M8 în Glasgow, când s-a întâmplat accidentul.

O tânără de 19 ani a avut nevoie tratament la spital pentru rănile suferite în urma accidentului.

Poliţia a confirmat că a fost chemată la un accident lângă ieşirea Dumbreck de pe M8.”În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene.

Ianis Hagi, fiul fostului internaţional Gheorghe Hagi, evoluează la Glasgow Rangers din februarie 2020.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident elena tanase accident iubita ianis elena tanase iubita ianis hagi prietena ianis hagi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes