Prima reacția a lui Donald Trump, în care îl avertizează pe Joe Biden

Prima reacția a lui Donald Trump în care îl avertizează pe Joe Biden
Prima reacția a lui Donald Trump în care îl avertizează pe Joe Biden

Prima reacţie a lui Donald Trump după ce televiziunile americane l-au anunţat pe Biden drept câştigător al alegerilor.

Donald Trump, a avertizat, sâmbătă, că scrutinul prezidenţial este departe de a se fi încheiat, după ce mass media americane l-au declarat câştigător al alegerilor din 3 noiembrie pe candidatul democrat Joe Biden.

Imediat după anunțul marilor televizuni americane, preşedintele republican Donald Trump a declarat că Joe Biden “se grăbeşte să pozeze în mod fals în câştigător”.

”Joe Biden nu ar trebui să revendice pe nedrept funcţia de preşedinte. Aş putea pretinde la rândul meu acelaşi lucru. Procedurile judiciare de-abia acum încep!”, a scris pe Twitter Donald Trump.

Republicanii au cerut oprirea numărării voturilor

Pe de altă parte, filiera Partidului Republican din Pennsylvania a cerut vineri Curţii Supreme a Statelor Unite să oprească numărarea buletinelor de vot sosite prin poştă după 3 noiembrie în acest stat-cheie în care democratul Joe Biden conduce în defavoarea preşedintele Donald Trump.

Trump a anunţat că echipa sa de campanie va începe de luni acţiunile în instanţă. Liderul de la Casa Albă a mai declarat că Joe Biden “se grăbeşte să pozeze în mod fals în câştigător”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

biden presedintedeclaratie trumpreactie trumptrump biden averisment
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes