Prima tranșă de bani din PNRR a intrat în conturile României

O primă tranșă de 1,8 miliarde de euro din granturi a intrat în conturile BNR, va urma destul de repede și un avans pentru partea de împrumuturi, a declarat ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, referindu-se la banii din PNRR.

“Lucrăm pentru a folosi banii din PNRR în beneficiul românilor! Alături de construcția bugetului pe 2022, care este principalul efort al momentului pentru echipa de la Ministerul Finanțelor, o altă prioritate este folosirea banilor din PNRR”, a spus el, pe Facebook.

De aceea, spune el, reprezintă o urgență construcția unui cadru legal pentru a putea cheltui acești bani:

„Voi lucra împreună cu colegii de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene la elaborarea unei ordonanțe de urgență pentru a stabili circuitele financiare necesare utilizării acestor fonduri. Trebuie să punem rapid acești bani la treabă în folosul comunităților din întreaga țară!”, a mai afirmat Câciu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

babi din pnrr granturi pnrr prima transa
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes