Prima TV lansează grila de toamnă! În septembrie, Prima TV te cucerește!

Prima TV lansează grila de toamnă! În septembrie, Prima TV te cucerește!
Prima TV lansează grila de toamnă! În septembrie, Prima TV te cucerește!

Postul de televiziune generalist din portofoliul Grupului Clever a pregătit pentru această toamnă o varietate de emisiuni și știri și mizează pe infotainment. Septembrie aduce la Prima TV  originalitate, savoare locală, spirit liber, creativitate și autenticitate. Prima TV  crede în nevoia de entertainment a publicului, în oamenii de valoare din toate domeniile și în oamenii simpli cu principii sănătoase. Prima TV  lansează toamna aceasta sezoane noi ale  Cronicii Cârcotaşilor, Hai cu fetele, Exclusiv VIP, Insider politic, Ora de profit, Sănătate cu stil și Poezie cu delicatețuri. Toate acestea revin pe micile ecrane începând cu 11 septembrie. Printre noutățile toamnei se află un reality, Lumea pe val, Flash! Monden cu un nou co-prezentator, Cove, sitcom-urile Oportuniștii și Secretele Președintelui precumși meciuri din Liga 1. Și aventura nu se oprește aici! Luna octombrie anunță producții noi în grila Prima TV.

Din 11 septembrie, de la ora 11.00,la Prima TV revine Sănătate cu stil,o emisiune pentru toți cei care își doresc să cultive un stil de viață sănătos. În prima emisiune a noului sezon vorbim despre entorsele, rupturile de menisc sau de ligamente care sunt cele mai frecvente afecțiuni pentru care ajungem la medicul ortoped. Ce opțiuni de tratament există aflăm dintr-un nou sezon Sănătate cu stil. Gazda emisiunii, Luciana Indre, ne spune și în ce constă și cum acționează masajul limfatic, iar dacă mai aveți câteva zile de concediu rămase, nu ar strica să vă pregătiți organismul pentru sezonul rece printr-o cură cu apele minerale de la Băile Govora.

Imediat după Sănătate cu stil, sâmbătă de la ora 11.30, Prima TV prezintă reality-ul Lumea pe val, o călătorie pe apă în jurul lumii. O casă plutitoare, un cuplu, un doberman și o călătorie în jurul lumii, totul într-o emisiune care, cu siguranță, va atrage telespectatorii români. Arina Delcea este jurnalistă de televiziune, în timp ce Cătălin Apostol este operator de imagine și fost antreprenor. Cei doi lasă totul în urmă și pornesc într-o călătorie pe care telespectatorii Prima TV o vor vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30.

Duminică, 12 septembrie,  de la ora 11.00, jurnalistul Sebastian Zachmann revine cu o serie de interviuri de neratat cu decidenți de pe scena politică și personalități publice, la Insider politic (vezi video aici). Iar de la ora 14.00, Mircea Dinescu dă startul unui nou sezon de întâlniri memorabile la Poezie și delicatețuri . Emisiunea este difuzată în fiecare duminică, vezi video aici. Confesiunile invitaților, ingredientele autohtone, bucatele tradiționale sunt în continuare cea mai importantă parte din emisiunea celebrului poet și totul va fi asezonat cu muzică lăutărească, mult umor și poezie.  Mircea Dinescu va merge prin târgurile locale și va arăta ce va achiziționa pentru masa pe care o pregătește invitatului din emisiune. Totul abordat simplu, fără pretenții, doar cu un aer extrem de autentic adăugat de localnici și de poetul Mircea Dinescu. Ca noutate, emisiunea va prezenta și un concurs de lăutari. În fiecare ediție, pe lângă tarafele autentice cu care ne-a obișnuit poetul în emisiune, acesta va aduce în fața telespectatorilor, tineri ce vor să urmeze drumul cântecului lăutăresc. Noul sezon Poezie și delicatețuri care debutează în 12 septembrie și îl are ca prim invitat pe Florin Chilian.

Ziua de luni. 13 septembrie, mixează la Prima TV creativitatea, autenticitatea. emoțiile adevărate și umorul. De la ora 15.00, într-o formulă nouă, debutează sezonul de toamna Hai cu fetele! Giulia, Ioana Petric și Gabriela Marin sunt prezente, de luni până vineri, în casele telespectatorilor. Fetele revin și promit distracție, multe informații, dar și un program de entertainment de neratat. Al doilea sezon oferă roluri noi celor 3 prezentatoare, aduce rubrici noi și materiale extrem de utile pentru telespectatorii  Prima TV. Și tot de luni, 13 septembrie, Prima TV duce entertainment-ul la nivelul următor. Cristi Brancu revine, de la 16.00, de luni până vineri, cu un sezon memorabil  Exclusiv VIP.  Cu un décor nou și 2 invitați permanenți de calibru, chef Amalia Bellantoni și DJ Morris, emisiunea aduce un suflu nou, fresh şi umple după amiezile telespectatorilor de voie bună şi relaxare.

Seara de luni, 13 septembrie, este rezervată la Prima TV unui cuplu incendiar: Diana Bart și Cove. Cei doi prezintă Flash Monden!, emisiunedifuzată de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, la aceeași oră. Serile de luni până vineri sunt, de acum, mondene la Prima TV.

Dragoș Pătraru a revenit cu forțe proaspete și odată cu el și Starea nației! Telespectatorii vor putea vedea toate subiectele importante ale zilei, abordate în același stil, de luni până joi, de la ora 22.30. 

Și cârcotașii revin la Prima TV! Într-o nouă formulă de prezentare, o nouă zi de difuzare și…o bebelușă nouă. Cronica cârcotașilorprezentată de acum de Ioana Petric și Codruț Kegheș, este difuzată de Prima TV în fiecare vineri, începând cu 12 septembrie, de la ora 20.00. În cele peste două decenii de la prima apariţie pe sticlă, Cronicuța a devenit un brand foarte apreciat de telespectatori. Fanii emisiunii sunt și cei pe care întreaga echipă se bazează în noul sezon pentru a surprinde bâlbele de la TV. Sezonul 44 promite, înainte de orice, divertisment de calitate: Bâlbele TV, Top Ruşinică, România Pitorească, Vocea Poporului. 

La Prima TV debutează în această toamnă  un nou serial, un sitcom care va prezenta viața a cinci personaje  aflate în situații comice. Serialul Oportuniștii se vede din 18 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30 pe Prima TV.  Fiecare episod va fi și un prilej de a vedea și vedete din lumea muzicii, filmului sau sportivi care își vor juca propriul rolÎn fiecare sâmbătă, de la ora 19.30, serialul Oportuniștii  își propune să îi facă pe telespectatori să râdă, să se relaxeze alaturi de cele 5 personaje.  

Prima TV transmite, începând din 18 septembrie, meci din Liga 1. În fiecare sâmbătă, telespectatorii Prima TV pot urmări desfășurarea celui mai interesant campionat din ultimii ani, care a adunat la start orgoliile echipelor de tradiție din fotbalul românesc și a readus spectacolul suporterilor în tribune. Sâmbătă, 18 septembrie, microbiștii sunt așteptați la Prima TV să urmărească meciul F.C. U Craiova 1948 – FCSB. 

Din 1 octombrie, la Prima TV vine sitcomul Secretele Președintelui. Grig Chioroiu va fi pe micile ecrane cu un nou proiect în care va interpreta rolul președintelui Pupăză iar peripețiile acestuia vor face cu siguranța deliciul telespectatorilor. Gagurile, comicul de situație nu vor lipsi din acest nou serial în care telespectatorii se vor reîntâlni  și cu Toni Ionescu, Bogdan Dumitrecu, Livia Taloi, Aniela Petreanu.  

În această toamnă, Prima TV te cucerește cu programe noi și cu programe pline de savoare și originalitate! 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

grila de toamna prima tv
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes