Primarul Capitalei spune că problemele cu apa caldă sunt generate de ELCEN. Vezi de ce

Primarul Capitalei spune că problemele cu apa caldă sunt generate de ELCEN. Vezi de ce
Primarul Capitalei spune că problemele cu apa caldă sunt generate de ELCEN. Vezi de ce

Primarul Bucureştiului, Nicuşor Dan, a anunţat, marți, într-o conferință de presă, că întreruperile în alimentarea cu apă caldă în sectoarele patru şi cinci ale Capitalei sunt „semnificative”. El susţine că acestea nu sunt generate de decizii care ţin de municipalitate, ci de ELCEN, companie a Ministerului Energiei, care a decis să facă revizie simultan la două centrale.

„Eu am vrut să fiu tot timpul foarte echilibrat în relaţia pe care o avem cu ELCEN-ul. După cum ştiţi, aş dori şi să preluăm ELCEN tocmai ca să nu mai fie tot timpul această pasare a răspunderii între ELCEN şi Termoenergetica, societatea noastră. Pot să vă spun că problemele care sunt în Bucureşti de două-trei săptămâni nu sunt cauzate de noi, sunt cauzate de ELCEN pentru a decis să intre în revizie simultan cu două centrale”, a declarat Nicușor Dan.

Primarul Capitalei a mai spus că miercuri este supus aprobării Consiliului General un proiect care vizează proiectul pe fonduri europene pentru termoficare.

„După cum ştiţi, Comisia Europeană ne dă bani pentru schimbarea a 210 kilometri din reţeaua principală de o mie de kilometri şi avem de îndeplinit nişte obligaţii procedurale printre care identificarea terenurilor publice care vor fi afectate de această investiţie, ceea ce facem printr-o Hotărâre de Consiliu General, azi”, a explicat edilul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ELCEN nicusor dan nu tin de municipalitate primarul capitalei nicusor dan probleme apa calda
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes