Primarul din Mioveni, bătut de un interlop. Ion Georgescu a fost atacat chiar la el în birou

Primarul din Mioveni, bătut de un interlop. Ion Georgescu a fost atacat chiar la el în birou. Sursa foto: PSD Arges
Primarul din Mioveni, bătut de un interlop. Ion Georgescu a fost atacat chiar la el în birou. Sursa foto: PSD Arges

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, a fost agresat fizic și verbal chiar în biroul său din sediul Primăriei. Poliţiştii argeşeni au deschis o anchetă, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă, au fost audiaţi cei doi presupuşi agresori, un membru al lumii interlope şi un afacerist din Piteşti. La intrarea în primărie s-ar fi aflat un polițist local care i-a lăsat pe bărbați să intre cu ușurință, conform Antena 3.

“În jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că primarul localităţii ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituţiei. Poliţiştii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. În cauză se efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Toate persoanele implicate au fost identificate de organele de poliție și conduse la sediul Poliției Mioveni. Unul dintre bărbaţii acuzaţi că l-au agresat pe edilul Ion Georgescu este un membru al lumii interlope, Stelică Crăciun, în timp ce al doilea este un afacerist, patronul unui local din Piteşti. Stelică Crăciun, liderul grupării, l-a lovit peste față pe edil, conform sursei citate.

”Incident care m-a șocat”

Ion Georgescu a declarat, într-o intervenţie la Antena 3, că Crăciun a intrat la el în birou, împreună cu o altă persoană, înjurându-i pe el şi pe un fost comisar, în timp ce alte două persoane îi aşteptau pe cei doi afară.

“A fost (o altercaţie – n.r.) şi verbală, şi fizică. Eu nu am vorbit, nici cel puţin salut în ultimii şapte-opt ani de zile. Deci nu am cu el, nu mă intersectez, nu ies de aici din comunitate… nu ştiu! (…) Este un incident care m-a şocat şi este foarte grav”, a spus edilul.

Ion Georgescu l-a descris pe agresorul său drept o persoană care “spune că toate instituţiile statului nu au ce să-i facă, că le are la mână”. Stelică Crăciun este în prezent judecat pentru șantaj. Bărbatul susține că nu va fi pedepsit pentru că are relații în Poliție.

Presa locală din Argeş a scris de-a lungul timpului că Stelică Crăciun este reprezentantul unuia dintre cele mai violente clanuri de infractori, trimis în judecată pentru mai multe infracţiuni, inclusiv şantaj.

Numele lui Crăciun apare în presă şi în legătură cu faptul că acesta a denunţat la instituţii ale statului mai multe persoane, unele dintre acestea cu care aparent nu are nicio legătură.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ion georgescuprimar atacatprimar batutprimar mioveniprimar mioveni batut
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes